Naar de content
Vastgoedonderhoud
Vastgoedonderhoud

Voorkom problemen door duidelijke communicatie

Om voor een snellere doorlooptijd van het project te zorgen, met minimale impact op bewoners, is het van belang om tijdig en duidelijk te communiceren. Cobee is hét middel om te communiceren met de desbetreffende bewoners. Door op een juiste manier te communiceren worden veel problemen voorkomen. Mochten er zich toch misverstanden voordoen, dan heb jij een compleet dossier paraat met alle plaatsgevonden communicatie en afspraken.

Vastgoedonderhoud

Wat levert het me op?

Efficiënt deuren openen

Je komt bij mensen thuis, dus je wilt zoveel mogelijk dichte deuren voorkomen. Bewoners hebben zelf de mogelijkheid om afspraken in te plannen. Precies hiermee voorkom je dichte deuren en creëer je een efficiëntere manier van werken. Iedereen is hiermee de hoogte van de planning. Ook kun je volledig automatisch en op eenduidig wijze communiceren. Deze communicatie kun je volledig personaliseren vanuit jouw eigen Cobee-app.

Voor iedere betrokkene

Duidelijk, betrouwbaar en veilig

Dankzij het gezamenlijk vaststellen van een gedetailleerde dagplanning per adres, daarover te communiceren en contactpersonen aan te wijzen weet iedereen precies waar hij of zij aan toe is. Met een strakkere planning, efficiënter proces en minder klachten tot gevolg. Wil je meer informatie verzamelen? Ook dit is mogelijk met aanvullende modules.

Vastgoedonderhoud

Oplevering

Blijf in controle en hou het overzicht doormiddel van eenvoudige datamonitoring. Opleveren was nog nooit zo eenvoudig en vlot met Cobee.

Vastgoedonderhoud

Afspraken 

Krijg grip op de projectagenda, beheer alle afspraken in een overzicht en automatiseer het versturen van herinneringen en maak afspraken met bewoners.

Vastgoedonderhoud

Correspondentie

Ontdek de mogelijkheden van real-time informatie delen door middel van pushberichten. Daarnaast kun je ook gemakkelijk e-mailen, chatten, sms’en en brieven versturen.

Vastgoedonderhoud

Bibliotheek

Met Cobee beschik je over een uitgebreide bibliotheek met informatie-, correspondentieteksten, media en nog veel meer.

Vastgoedonderhoud

Formulieren

Van sociale- tot technische opnames, met de Cobee-app kun je makkelijk en snel elk formulier digitaal opstellen en invullen.

Vastgoedonderhoud

Adressen

Krijg grip op je project door middel van next level monitoring. Importeer NAW-gegevens, voeg geselecteerde adressen toe of zet je project openbaar.

Vastgoedonderhoud

Draagvlak

Draagvlak voor het renovatieproject kan behaald worden door bewoners mee te nemen in het project. Enthousiasmeer bewoners en laat zien dat een verandering ook een verbetering kan zijn.

Voor jou en jouw omgeving

Waarom Cobee geschikt is voor jou

Via de app, sms, e-mail en/of brief communiceren
Gepersonaliseerde app in uw eigen huisstijl
Professionele, eenduidige en herkenbare uitstraling
Efficiëntere projecten met meer rendement
Hogere klant- en bewonerstevredenheid

Efficiënter project

Hogere tevredenheid bij bewoners

Als opdrachtgever of aannemer wilt u dat een project (kosten)efficiënt, volgens planning en naar tevredenheid van alle betrokken partijen verloopt. Optimale communicatie tussen opdrachtgever, aannemer en bewoner zijn hiervoor cruciaal.

Vastgoedonderhoud
Vastgoedonderhoud

KLAAR VOOR EEN VRIJBLIJVENDE DEMO?

Neem contact op met Jurgen

06 – 43 20 74 76 jurgen@cobee.nl
Vastgoedonderhoud