Naar de content
Overige
Overige

Cobee ook voor jou?

  • Zie jij wel de voordelen van digitale communicatie maar nog niet de oplossing?
  • Benieuwd naar wat Cobee voor jouw aankomende project of tender kan betekenen?
  • Wil je een gepersonaliseerde app in de appstores om informatie mee te kunnen delen?
  • Op zoek naar een oplossing om ieder formulieren digitaal te kunnen uitvoeren?
  • Graag al je brieven, e-mails en sms’jes automatiseren en in grote getalen versturen?

 

Kan jij minimaal een van de vragen met een ‘ja’ beantwoorden of heb je een andere digitale uitdaging? Wij komen graag met jou in contact. Met onze expertise denken wij graag met je mee en wie weet kunnen we ook jouw digitale dromen in vervulling brengen. Kom vrijblijvend in contact en daag ons uit!

Overige

Wat levert het me op?

Ontdek jouw mogelijkheden

In vele branches is bewonerscommunicatie of omgevingscommunicatie belangrijk. Veel van deze branches zijn er continu mee bezig om dit te ontwikkelen, met als doel de bewonerstevredenheid hooghouden. Ook voor andere branches kan het voordelen met zich meebrengen om dit actiever aan te pakken. Niet alleen woningcoöperaties zijn actief rondom huizen, maar ook schilders, schoonmakers of tuinmannen. Verschillende factoren waar bewoners graag op voorbereid zijn.

Voor iedere betrokkene

Duidelijk, betrouwbaar en veilig

Dankzij het gezamenlijk vaststellen van een gedetailleerde dagplanning per adres, daarover te communiceren en contactpersonen aan te wijzen weet iedereen precies waar hij of zij aan toe is. Met een strakkere planning, efficiënter proces en minder klachten tot gevolg. Wil je meer informatie verzamelen? Ook dit is mogelijk met aanvullende modules.

Overige

Afspraken 

Krijg grip op de projectagenda, beheer alle afspraken in een overzicht en automatiseer het versturen van herinneringen en maak afspraken met bewoners.

Overige

Adressen

Krijg grip op je project door middel van next level monitoring. Importeer NAW-gegevens, voeg geselecteerde adressen toe of zet je project openbaar.

Overige

Bibliotheek

Met Cobee beschik je over een uitgebreide bibliotheek met informatie-, correspondentieteksten, media en nog veel meer.

Overige

Correspondentie

Ontdek de mogelijkheden van real-time informatie delen door middel van pushberichten. Daarnaast kun je ook gemakkelijk e-mailen, chatten, sms’en en brieven versturen.

Overige

Oplevering

Blijf in controle en hou het overzicht doormiddel van eenvoudige datamonitoring. Opleveren was nog nooit zo eenvoudig en vlot met Cobee.

Overige

Draagvlak

Draagvlak voor het renovatieproject kan behaald worden door bewoners mee te nemen in het project. Enthousiasmeer bewoners en laat zien dat een verandering ook een verbetering kan zijn.

Overige

Formulieren

Van sociale- tot technische opnames, met de Cobee-app kun je makkelijk en snel elk formulier digitaal opstellen en invullen.

Voor jou en jouw omgeving

Waarom Cobee geschikt is voor jou

Via de app, sms, e-mail en/of brief communiceren
Gepersonaliseerde app in uw eigen huisstijl
Professionele, eenduidige en herkenbare uitstraling
Efficiëntere projecten met meer rendement
Hogere klant- en bewonerstevredenheid

Efficiënter project

Hogere tevredenheid bij bewoners

Als opdrachtgever of aannemer wilt u dat een project (kosten)efficiënt, volgens planning en naar tevredenheid van alle betrokken partijen verloopt. Optimale communicatie tussen opdrachtgever, aannemer en bewoner zijn hiervoor cruciaal.

Tevreden bewoners communicatie
Overige

KLAAR VOOR EEN VRIJBLIJVENDE DEMO?

Neem contact op met Henk

06 – 20 67 31 98 henk@cobee.nl
Overige