Naar de content

Opleveren

Resultaatgericht opleveren

Resultaatgericht opleveren met alle interne en/of externe betrokkenen. Blijf in controle en hou het overzicht doormiddel van eenvoudige datamonitoring. Opleveren was nog nooit zo eenvoudig en vlot met de oplevermodule van Cobee. Alle functies die je gewend bent, maar dan makkelijk.

Plattegrond

Opleveren was nog nooit zo makkelijk met de plattegrond waarop je de opleverpunten eenvoudig kunt aanwijzen. De opleverpunten worden vervolgens uitgebreid weergegeven op het dashboard waar je ze kunt beheren. Beheren is mogelijk voor een onbeperkt aantal gebruikers, zowel intern als extern. Zodra je alle punten hebt uitgezet, toegewezen aan de verantwoordelijke van deze taak en er een deadline aan hebt gegeven, wordt er automatisch een tijdlijn opgebouwd.

Opleveren

Monitoring

Aan elke opleverpunt kan een status worden gehangen; open, afgerond of ter controle. Zo kun je alle punten in een oogopslag monitoren en vervolgstappen uitzetten of de verantwoordelijke hierop aanspreken.

Opleveren

Foto’s toevoegen

Het kan voorkomen dat er foto’s toegevoegd moeten worden, ter verduidelijking van het opleverpunt. Ook deze mogelijkheid hebben we ingebouwd in de oplevermodule. Om duidelijk aan te geven om welk deel van de foto het betreft, kun je pins toevoegen aan de foto. In combinatie met een duidelijke omschrijving, kunnen er op deze manier geen miscommunicaties ontstaan. Is dat wel zo, dan is er altijd duidelijk opgenomen wie de verantwoordelijke is waarbij je de informatie kunt uitvragen.

De oplossing voor jouw uitdaging

Resultaatgericht werken met de digitale oplevertool
Hoog gebruiksgemak
Werkt zowel intern als extern met een onbeperkt aantal gebruikers

Voor welke branche(s) is deze module relevant?

Renovatie & verduurzaming

Meer informatie
Verduurzamen woning - Communicatie - Cobee

Vastgoedonderhoud

Meer informatie
Opleveren