Naar de content

Formulieren

Bouw je eigen formulieren

Met de formulierenmodule geven we je meerdere tools om je eigen formulieren te bouwen. Heb je nog te veel losse formulieren en zou je dit graag digitaliseren, dan zet je dit gemakkelijk om in de digitale documenten bouwer in de Cobee software. Denk dan aan: klachtenregistratie, schademelding, reparatiemelding, overlastmelding of een ander formulier waar jij als opdrachtgever behoefte aan hebt. Alles is mogelijk.

Alle data die je met de formulieren hebt gegenereerd kun je weer omzetten in uitgebreide rapportages, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de behoeften van de bewoners. Deze rapportages kun je naar eigen inzicht wel of niet delen met de bewoners.

Formulieren

Ticketsysteem

Om de bewonerstevredenheid hoog te houden is de mogelijk om een klacht of melding in te kunnen dienen van belang. Dit wil je uiteraard liever voorkomen, maar als het dan toch gebeurt wil je ook dat de afhandeling hiervan netjes verloopt. Daarom kun je in de Cobee software een eigen ticket systeem creëren. Hiermee heb je alle meldingen in één overzicht en voorkom je dat deze klachten blijven liggen, tot grote ergernis van de bewoner.

Versturen van formulieren

Alle formulieren die je bouwt in de Cobee software kun je verzenden via brieven, e-mail, sms’jes of pushberichten. Door te melden dat ze de mogelijkheid hebben om een klacht of melding te doen, laat je zien dat je open en transparant communiceert en naar de bewoners wilt luisteren. Om te voorkomen dat je vragen krijgt, maak je de route naar deze formulieren bij voorbaat al zo duidelijk mogelijk.

Formulieren

De oplossing voor jouw uitdaging

Laagdrempelig en effectief melden
Verminderen van mail- en belverkeer
Uitgebreide exportmogelijkheden

Deze module is geschikt voor deze branches

Renovatie & verduurzaming

Meer informatie
Verduurzamen woning - Communicatie - Cobee

Vastgoedonderhoud

Meer informatie
Formulieren

Infra

Meer informatie
Formulieren

Klaar voor een vrijblijvende demo?

Neem contact op met Jurgen

+31643207476 jurgen@cobee.nl