Naar de content

Formulieren

De ideale tool voor ieder project

Van sociale- tot technische opnames, met de Cobee software kun je makkelijk en snel elk formulier digitaal opstellen en invullen. Dit om alle data centraal te waarborgen, analyseren en vervolgens te exporteren in verschillende gepersonaliseerde rapporten en meterkastlijsten. Formulieren en opnames door bewoners laten invullen en zelfs juridisch bindend laten ondertekenen behoort tot de mogelijkheden. Ook kunnen er meerdere opnames tegelijk in behandeling genomen worden.

Bouw je eigen opname formulier

Je kunt de formulieren van A tot Z zelf opbouwen. Niet alleen de vorm van het formulier, het onderwerp en de keuzes die wel of niet verplicht zijn. Maar ook de mogelijkheid tot antwoorden. De mogelijkheden die je kunt toevoegen zijn:

Contactpersoon
Tekening
Handtekening
Foto
Afbeelding
En nog talloze andere opties
Formulieren

Opbouwen en herbruiken

De opnames kunnen worden opgebouwd in samengestelde blokken, zoals: opname badkamer, sociale opname of schouwen tracé. Deze blokken bouw je eenmaal en kun je later weer precies zo herbruiken uit de bibliotheek. Zowel als compleet opnameformulier of per blok(ken). Op die manier bouw je met de blokken ook weer snel nieuwe opnameformulieren.

De oplossing voor jouw uitdaging

Eenvoudig en gemakkelijk voor iedereen
Ruime keuze uit export mogelijkheden
Uitvoerbaar voor beheerders en gebruikers

Voor welke branche(s) is deze module relevant?

Renovatie & verduurzaming

Meer informatie
Verduurzamen woning - Communicatie - Cobee

Infra

Meer informatie
Formulieren

Vastgoedonderhoud

Vastgoedonderhoud
Formulieren