Naar de content

Over ons

Wij zagen een groter wordende behoefte vanuit de branche op het gebied van bewonerscommunicatie, vooral aan de warme kant, oftewel de bewonerstevredenheid door het duidelijk communiceren en de veiligheid die we hiermee kunnen bieden. Het begon allemaal bij een terugkerende samenwerking tussen een reclamebureau en een aannemersbedrijf. Bij het maken van de plannen voor dit bedrijf kwam naar voren hoe je moet blijven ontwikkelen richting bewonerstevredenheid. Niet alleen tijdens de bouw, maar ook voor en na het project.

 

Over ons
Over ons

Wij staan nooit stil

Onze bouw software blijft zich continu doorontwikkelen naar de behoeftes van onze gebruikers. 90% van wat wij programmeren is op basis van input van onze gebruikers. Wekelijks worden er door het team vergaarde suggesties uitgebreid geëvalueerd en nieuwe ontwikkeldoelen gesteld. Met het voornaamste doel voor ogen: tevreden bewoners. Jouw wensen zijn onze doelstellingen en zo werken wij samen met onze gebruikers aan een steeds volledigere softwareomgeving waarin gebruikersgemak en efficiëntie voorop staan. Door de efficiëntie die dit met zich meebrengt, werken we hierdoor ook steeds duurzamer. Niet alleen als projectleider, maar ook richting bewoners en omwonenden.

Haalt de angel uit jouw project

Het resultaat mag er zijn

Als opdrachtgever of aannemer wil je dat een project (kosten)efficiënt, volgens planning en naar tevredenheid van alle betrokken partijen verloopt. Optimale communicatie tussen alle partijen is hiervoor cruciaal. Met Cobee hebben alle betrokkenen eenvoudig, real-time én op maat inzicht in de voor hen relevante ontwikkelingen binnen een onderhoudsproject. Zo komen jij én de bewoners nooit voor verrassingen te staan.

Over ons

Efficiënter project

Dankzij het gezamenlijk vaststellen van een gedetailleerde dagplanning per adres weet iedereen precies waar hij of zij aan toe is. Met een strakkere planning, efficiënter proces en minder klachten tot gevolg.

Over ons

Meer rendement

Je profiteert van een hoger rendement doordat Cobee een (kosten)efficiëntie stimuleert met een hogere bewonerstevredenheid als resultaat. En dat voor een vast bedrag per maand voor een onbeperkt aantal gebruikers.

Over ons

Hogere bewonerstevredenheid

Doordat bewoners zich dankzij de optimale communicatie betrokken voelen bij het project, op de hoogte zijn van de werkzaamheden en kunnen anticiperen op de mate van overlast zal dit leiden tot een hogere bewonerstevredenheid.

Onze toppers

Ontmoet het team van Cobee

Over ons
Over ons

Wat levert het me op?

Volledige én volledig heldere communicatie

Omdat projecten in de infra en civiele techniek vaak in, om en rond de comfortzone van bewoners uitgevoerd worden is heldere, volledige en volledig heldere communicatie over de werkzaamheden een must. Cobee geeft antwoord op die gepersonaliseerde informatiebehoefte van bewoners en eindgebruikers in de hele omgeving.

Over ons

AVG

NAW-gegevens zijn veilig bij Cobee. In het digital tijdperk van nu is het natuurlijk belangrijk dat jouw organisatie de beveiliging goed op orde heeft. Dat er persoonsgegevens op straat belanden is dan ook de grootste nachtmerrie van ieder die met persoonsgegevens werkt of verstrekt. Ook gevoelige informatie wil je natuurlijk niet altijd voor iedere externe zowel interne betrokkenen toegankelijk beheren.

Over ons

KLAAR VOOR EEN VRIJBLIJVENDE DEMO?

Neem contact op met Henk

06 – 20 67 31 98 henk@cobee.nl
Over ons