Naar de content
Verduurzamen woning - Communicatie - Cobee
Renovatie & verduurzaming

Beheer je project digitaal zonder het overzicht te verliezen

Om ervoor te zorgen dat de communicatie met bewoners goed verloopt, is het belangrijk om te gaan digitaliseren. Alle tools binnen één app rondom bewonerscommunicatie voor jouw renovatie- of verduurzamingsproject om daardoor meer tijd te kunnen besteden aan persoonlijk contact met de bewoner. Door alles binnen één app te hebben is het niet alleen overzichtelijk voor jou als projectleider, maar ook voor de bewoner.

Renovatie & verduurzaming

Wat levert het me op?

Volledig heldere communicatie

Coöperaties hebben met flink wat partijen te maken, die ze allemaal tevreden moeten houden. Bij renovatie en verduurzaming gaat het vaak nog een stapje verder, omdat je ook bij de mensen thuiskomt. Dit vraagt om duidelijke communicatie, heldere informatie, vertrouwen en veiligheid. Met de Cobee app kun je allerlei modules toevoegen, waaronder de formulieren module, de enquête module en de communicatie module. Cruciale modules om er zeker van te zijn dat de projecten volgens plan verlopen.

Voor iedere betrokkene

Duidelijk, betrouwbaar en veilig

Dankzij het gezamenlijk vaststellen van een gedetailleerde dagplanning per adres, daarover te communiceren en contactpersonen aan te wijzen weet iedereen precies waar hij of zij aan toe is. Met een strakkere planning, efficiënter proces en minder klachten tot gevolg. Wil je meer informatie verzamelen? Ook dit is mogelijk met aanvullende modules.

Renovatie & verduurzaming

Correspondentie

Ontdek de mogelijkheden van real-time informatie delen door middel van pushberichten. Daarnaast kun je ook gemakkelijk e-mailen, chatten, sms’en en brieven versturen.

Renovatie & verduurzaming

Formulieren

Van sociale- tot technische opnames, met de Cobee-app kun je makkelijk en snel elk formulier digitaal opstellen en invullen.

Renovatie & verduurzaming

Draagvlak

Draagvlak voor het renovatieproject kan behaald worden door bewoners mee te nemen in het project. Enthousiasmeer bewoners en laat zien dat een verandering ook een verbetering kan zijn.

Renovatie & verduurzaming

Bibliotheek

Met Cobee beschik je over een uitgebreide bibliotheek met informatie-, correspondentieteksten, media en nog veel meer.

Renovatie & verduurzaming

Afspraken 

Krijg grip op de projectagenda, beheer alle afspraken in een overzicht en automatiseer het versturen van herinneringen en maak afspraken met bewoners.

Renovatie & verduurzaming

Adressen

Krijg grip op je project door middel van next level monitoring. Importeer NAW-gegevens, voeg geselecteerde adressen toe of zet je project openbaar.

Renovatie & verduurzaming

Oplevering

Blijf in controle en hou het overzicht doormiddel van eenvoudige datamonitoring. Opleveren was nog nooit zo eenvoudig en vlot met Cobee.

Voor jou en jouw omgeving

Waarom Cobee geschikt is voor jou

Via de app, sms, e-mail en/of brief communiceren
Gepersonaliseerde app in uw eigen huisstijl
Professionele, eenduidige en herkenbare uitstraling
Efficiëntere projecten met meer rendement
Hogere klant- en bewonerstevredenheid

Efficiënter project

Hogere tevredenheid bij bewoners

Als opdrachtgever wilt u dat een project (kosten)efficiënt, volgens planning en naar tevredenheid van alle betrokken partijen verloopt. Optimale communicatie tussen alle partijen zijn hiervoor cruciaal.

Renovatie & verduurzaming
Renovatie & verduurzaming

KLAAR VOOR EEN VRIJBLIJVENDE DEMO?

Neem contact op met Henk

06 – 20 67 31 98 henk@cobee.nl
Renovatie & verduurzaming