Naar de content

Module op module voor jouw uitdagingen

Wij blijven continu doorontwikkelen. Dagelijks zijn wij bezig met het bekijken van onze software en hoe we dit nog verder kunnen uitbreiden, met de feedback van klanten in ons achterhoofd. Op die manieren breiden we ons aanbod steeds verder uit en wordt de Cobee software onmisbaar op het gebied van bewonerscommunicatie en omgevingscommunicatie.

Correspondentie

Optimaal bereik

Ontdek de mogelijkheden van real-time informatie delen door middel van pushberichten. Daarnaast kun je ook gemakkelijk e-mailen, chatten, sms’en en brieven versturen. Met Cobee stel je namelijk razendsnel brieven samen. Met één druk op de knop worden de brieven en enveloppen per adres gepersonaliseerd gegenereerd en vóór 16:00 verstuurd waardoor ze de volgende dag al op de mat liggen.

Meer informatie Video uitleg
Afspraak

Afspraken maken, plannen en beheren

Hoe voorkom je dat jij voor een gesloten deuren staat? Krijg grip op de projectagenda, beheer alle afspraken in een overzicht en automatiseer het versturen van herinneringen. Via de afspraken module kun je ook gemakkelijk afspraken plannen met bewoners. Doordat bewoners ook zelf een dag en tijd kunnen kiezen verhoog je ook hiermee de klanttevredenheid.

Meer informatie Video uitleg
Keuze

Transformeer jouw optielijst in een webshop

Digitaliseer je keuzelijsten en optielijsten naar een webshop lay-out en maak het de bewoners en jezelf makkelijker.

Meer informatie Video uitleg
Communicatie

Het digitale platform voor jouw project

Creëer jouw eigen digitale communicatieplatform voor gepersonaliseerde app en desktopversie. De Communicatie module bestaat uit 8 verschillende sub-modules om relevante projectinformatie te delen en te communiceren met omgeving, bewoners of betrokkenen.

Meer informatie
Adressen

De betrokkenen verzameld

Krijg grip op je project door middel van next level monitoring. Importeer NAW-gegevens, voeg geselecteerde adressen toe of zet je project openbaar. Door middel van groepen en vrije velden bepaal je zelf welke data achter elk adres komt. Dit kun je vervolgens weer in allerlei modules gebruiken.

Meer informatie
Draagvlak

Doelen behalen met een digitale draagvlakmeting

Draagvlak voor het renovatieproject kan behaald worden door bewoners mee te nemen in het project en bewoners echt beter te laten wonen. Enthousiasmeer bewoners en laat zien dat een verandering ook een verbetering kan zijn. Gebruik voor de draagvlakmeting de nieuwe module van Cobee: de draagvlak module.

Meer informatie
Formulieren

De ideale tool voor ieder project

Van sociale- tot technische opnames, met de Cobee-app kun je makkelijk en snel elk formulier digitaal opstellen en invullen. Dit om alle data centraal te waarborgen, analyseren en vervolgens te exporteren in verschillende gepersonaliseerde rapporten en meterkastlijsten. Formulieren en opnames door bewoners laten invullen en zelfs juridisch bindende ondertekenen behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie
Opleveren

Resultaatgericht opleveren

Resultaatgericht opleveren met alle interne en/of externe betrokkenen. Blijf in controle en hou het overzicht doormiddel van eenvoudige datamonitoring. Opleveren was nog nooit zo eenvoudig en vlot met de oplevermodule van Cobee. Alle functies die je gewend bent, maar dan makkelijk.

Meer informatie
Bibliotheek

Bouw aan jouw database boordevol content

Met Cobee beschik je over een uitgebreide bibliotheek met informatie-, correspondentieteksten, media en nog veel meer. Als gebruiker kun je deze database zelf aanvullen waardoor het toevoegen van teksten en media steeds sneller zal verlopen.

Meer informatie