Naar de content

Draagvlak

Doelen behalen met een digitale draagvlakmeting

Draagvlak voor het renovatieproject kan behaald worden door bewoners mee te nemen in het project en bewoners echt beter te laten wonen. Enthousiasmeer bewoners en laat zien dat een verandering ook een verbetering kan zijn. Gebruik voor de draagvlakmeting de nieuwe module van Cobee: de draagvlak module.

Tot de 70% en daar voorbij!

Door bewoners een stem te geven in het project verhoog je de bewonerstevredenheid. Door het draagvlak te meten maak je het participatieproces aantrekkelijker en voelen ze zich gehoord doordat je ze vroegtijdig bij het project betrekt. Dit kun je zowel digitaal als op papier uitvoeren en rechtsgeldig laten ondertekenen.

Draagvlakmetingen

Je kunt de draagvlakmetingen geheel zelf samenstellen met teksten en beeldmateriaal. Elk project dat je aanmaakt is weer volledig herbruikbaar of deels aan te passen voor een volgende keer, zodat je hiermee weer wat tijdswinst maakt. De resultaten worden automatisch gegenereerd op het dashboard in de vorm van statistieken.

De draagvlakmeting afnemen en de resultaten die hieruit komen kun je extra onder de aandacht brengen door ze te delen via brieven, e-mail, sms’jes of pushberichten. Hiermee geef je de bewoners een duidelijk beeld van de mening van de omwonenden. Een manier om het hierover te hebben is door het organiseren van bijeenkomsten waar mensen met elkaar kunnen praten en al hun vragen kunnen stellen.

Draagvlak
Draagvlak

Correspondentie

Draagvlakmetingen kunnen geheel in eigen stijl op de brief, envelop en retourenvelop digitaal of per post verzonden worden. Deze flow rolt geheel automatisch uit de software van Cobee. Het antwoordnummer van Cobee geeft de mensen de mogelijkheid om hun antwoord per post in te sturen, waarna het antwoord automatisch digitaal ingeschoten wordt. Het dossier dat hieruit voortkomt kun je naar eigen inzicht wel of niet met de bewoners delen.

De oplossing voor jouw uitdaging

Resultaatgericht draagvlakmeting uitzetten
Optimaliseer betrokkenheid
Zowel op papier als digitaal

Deze module is geschikt voor deze branches

Renovatie & verduurzaming

Meer informatie
Verduurzamen woning - Communicatie - Cobee

Vastgoedonderhoud

Meer informatie
Draagvlak