Naar de content

Voor wie is Cobee?

Beheer je project digitaal zonder het overzicht te verliezen

Renovatie & verduurzaming

Om ervoor te zorgen dat de communicatie met bewoners goed verloopt, is het belangrijk om te gaan digitaliseren. Alle tools binnen één app rondom bewonerscommunicatie voor jouw renovatie- of verduurzamingsproject om daardoor meer tijd te kunnen besteden aan persoonlijk contact met de bewoner. Door alles binnen één app te hebben is het niet alleen overzichtelijk voor jou als projectleider, maar ook voor de bewoner.

Verduurzamen woning - Communicatie - Cobee

Voorkom problemen door duidelijke communicatie

Vastgoedonderhoud

Om voor een snellere doorlooptijd van het project te zorgen, met minimale impact op bewoners, is het van belang om tijdig en duidelijk te communiceren. Cobee is hét middel om te communiceren met de desbetreffende bewoners. Door op een juiste manier te communiceren worden veel problemen voorkomen. Mochten er zich toch misverstanden voordoen, dan heb jij een compleet dossier paraat met alle plaatsgevonden communicatie en afspraken.

Branches

Volledig heldere communicatie met de omgeving

Infra

Met Cobee hebben alle betrokkenen eenvoudig, real-time en op maat inzicht in voor hen relevante ontwikkelingen binnen saneringsprojecten en gebiedsontwikkeling. Richt je omgevingsplatform in en creëer je eigen omgevingsparticipatie-tool. Voor de omgeving is er geen inlog nodig, de app is in dit geval voor iedereen te downloaden en in te zien.

Branches

Overige

Cobee ook voor jou?

Zie jij wel de voordelen van digitale communicatie maar nog niet de oplossing? Benieuwd naar wat Cobee voor jouw aankomende project of tender kan betekenen? Wil je een gepersonaliseerde app in de appstores om informatie mee te kunnen delen? Op zoek naar een oplossing om ieder formulieren digitaal te kunnen uitvoeren? Graag al je brieven, e-mails en sms’jes automatiseren en in grote getalen versturen?

Branches
Branches

KLAAR VOOR EEN VRIJBLIJVENDE DEMO?

Neem contact op met Jurgen

06 – 43 20 74 76 jurgen@cobee.nl
Branches