Naar de content
Infra
Infra

Volledig heldere omgevingsmanagement

Met Cobee hebben alle betrokkenen eenvoudig, real-time en op maat inzicht in voor hen relevante ontwikkelingen binnen saneringsprojecten en gebiedsontwikkeling. Richt je omgevingsmanagement in en creëer je eigen omgevingsparticipatie-tool. Voor de omgeving is er geen inlog nodig, de software is in dit geval voor iedereen te downloaden en in te zien.

Daarbij is het vanaf 2023 verplicht om de omgeving te allen tijde te informeren over de grote projecten. Zorg er dus voor dat je bent voorbereid en je jouw omgevingsmanagement op orde hebt. En hoe kan dat nu makkelijker dan met de Cobee software. Snel en eenvoudig in te richten, zonder langdurig voortraject tot het gebruik.

Infra

Wat levert het me op?

Volledige én volledig heldere communicatie

Omdat projecten in de infra en civiele techniek vaak in, om en rond de comfortzone van bewoners uitgevoerd worden is heldere, volledige en volledig heldere communicatie over de werkzaamheden een must. Cobee geeft antwoord op die gepersonaliseerde informatiebehoefte van bewoners en eindgebruikers in de hele omgeving. Briefjes hoeven niet meer door de brievenbus, dit kan allemaal via het omgevingsmanagement in de software geregeld worden.

Geen mogelijkheid is te gek

Voor alles een oplossing

Doordat de Cobee software in modules op te bouwen is, kun je hem volledig naar relevantie inrichten voor jouw projecten. Geheel hufterproof, door iedereen te gebruiken. Doordat je hem volledig richting de bewoners en omgeving inricht, kun je een strakke planning en efficiënt proces delen met minder klachten als gevolg.

Infra

Adressen

Krijg grip op je project door middel van next level monitoring. Importeer NAW-gegevens, voeg geselecteerde adressen toe of zet je project openbaar.

Infra

Correspondentie

Ontdek de mogelijkheden van real-time informatie delen door middel van pushberichten. Daarnaast kun je ook gemakkelijk e-mailen, chatten, sms’en en brieven versturen.

Infra

Formulieren

Van sociale- tot technische opnames, met de Cobee-app kun je makkelijk en snel elk formulier digitaal opstellen en invullen.

Infra

Oplevering

Blijf in controle en hou het overzicht doormiddel van eenvoudige datamonitoring. Opleveren was nog nooit zo eenvoudig en vlot met Cobee.

Infra

Bibliotheek

Met Cobee beschik je over een uitgebreide bibliotheek met informatie-, correspondentieteksten, media en nog veel meer.

Infra

Draagvlak

Draagvlak voor het renovatieproject kan behaald worden door bewoners mee te nemen in het project. Enthousiasmeer bewoners en laat zien dat een verandering ook een verbetering kan zijn.

Infra

Afspraken 

Krijg grip op de projectagenda, beheer alle afspraken in een overzicht en automatiseer het versturen van herinneringen en maak afspraken met bewoners.

Wij zijn er voor iedereen

Waarom Cobee geschikt is voor jou

Via de app, sms, e-mail en/of brief communiceren
Gepersonaliseerde app in uw eigen huisstijl
Professionele, eenduidige en herkenbare uitstraling
Efficiëntere projecten met meer rendement
Hogere klant- en bewonerstevredenheid

Efficiënter project

Hogere tevredenheid bij bewoners en omgeving

Als opdrachtgever wil je dat alle betrokken partijen tevreden zijn. Door volledige informatie te geven aan zowel uitvoerende partijen als de bewoners, voorkom je dat er onduidelijkheid ontstaat. Met een hoge klanttevredenheid als gevolg.

Infra
Infra

KLAAR VOOR EEN VRIJBLIJVENDE DEMO?

Neem contact op met Henk

06 – 20 67 31 98 henk@cobee.nl
Infra