Naar de content

Afspraak

Afspraken maken, plannen en beheren

Hoe voorkom je dat jij voor een gesloten deuren staat? Krijg grip op de projectagenda, beheer alle afspraken in een overzicht en automatiseer het versturen van herinneringen. Via de afspraken module kun je ook gemakkelijk afspraken plannen met bewoners. Doordat bewoners ook zelf een dag en tijd kunnen kiezen verhoog je ook hiermee de klanttevredenheid.

Eenvoudig inzichtelijk

Met de afspraken module kun je de planningstool volledig zelf invullen. Je kunt tijdsvlakken creƫren, zodat de afspraken daadwerkelijk op gunstige tijden ingepland kunnen worden. En zodra de afspraken zijn gemaakt kun je een automatische afspraak reminder instellen, zodat mensen er op meerdere momenten aan herinnerd worden en er geen miscommunicatie kan ontstaan.

Afspraak

Beheer je afspraken

Zodra de bewoners hun afspraken hebben ingepland, verschijnen de afspraken in het dashboard. Hier kunnen de desbetreffende personen de informatie aflezen en er actie op ondernemen. Wil je dit delen in een ics-bestand, dan heb je de mogelijkheid om deze export vanuit de software te maken.

Afspraak

De oplossing voor jouw uitdaging

Uitgebreide opties met een hoge tevredenheid als gevolg
Stel automatische reminders in
Exporteer ics-bestanden

Voor welke branche(s) is deze module relevant?

Renovatie & verduurzaming

Meer informatie
Verduurzamen woning - Communicatie - Cobee

Vastgoedonderhoud

Meer informatie
Afspraak