Resultaatgerichte bewonerscommunicatie

Over Cobee

Cobee is een online tool waarmee bewoners tijdens onderhouds-, renovatie- en saneringsprojecten gepersonaliseerd geïnformeerd worden over de werkzaamheden in en rond hun woning. Zo weten zij precies welke werkzaamheden er uitgevoerd worden en hebben zij met de gebruiksvriendelijke afsprakenmodule zelf invloed op het moment waarop dit gebeurt. Daarbij hebben zij altijd en overal inzicht in de voor hen relevante informatie zoals planningen, routing, mate van overlast en updates.

Bekijk de voordelen

Cobee haalt de angel uit uw project

Het resultaat

Als opdrachtgever of aannemer wilt u dat een project (kosten)efficiënt, volgens planning en naar tevredenheid van alle betrokken partijen verloopt. Optimale communicatie tussen alle partijen zijn hiervoor cruciaal. Met Cobee hebben alle betrokkenen eenvoudig, real-time én op maat inzicht in de voor hen relevante ontwikkelingen binnen een onderhoudsproject. Zo komen u én de bewoners nooit voor verrassingen te staan.

Strakkere planning Efficiënter proces Meer rendement Hogere klanttevredenheid Hogere bewonerstevredenheid

Online en offline

Communiceren

Naast de digitale mogelijkheden via de tool, kunt u met Cobee bewoners informeren via SMS, app, brief en/of mail. Eenvoudig en op maat informatie versturen? ‘Dat kan.’

Werkzaamheden

Werkzaamheden

Overlast

Overlast

Afspraak maken

Afspraak maken

Met Cobee maakt u razendsnel brieven op maat. Met één druk op de knop worden de brieven per adres gepersonaliseerd gegenereerd, full-color geprint in uw huisstijl en gefrankeerd verstuurd.

100 brieven verstuurt u met gemak in maximaal 10 minuten.
Consistente stijl Duidelijke communicatie (jip-en-janneketaal) Professionele uitstraling Hufter proof in gebruik, iedereen snap het!

Volledig in uw eigen huisstijl

Voor optimale herkenbaarheid

Als gebruiker kunt u zelf bepalen welke informatie bewoners kunnen zien. Uiteraard geheel in uw eigen huisstijl in te richten. Wel zo herkenbaar en duidelijk. Ook te benaderen op mobiel, tablet en pc.

Verder inzoomen op Cobee

Meer informatie

Behoefte aan meer informatie over bewonerscommunicatie in het algemeen of Cobee in het bijzonder? Neem dan contact op via info@cobee.nl, bel met 085 303 81 68 of vraag direct een vrijblijvende demonstratie aan.

Vraag demo aan