Naar de content

De wereld van vastgoedonderhoud maakt kennis met Cobee

26 januari 2018

Dé interactieve tool voor bewonerscommunicatie op maat nu ook als app beschikbaar
Stel je eens voor; (kosten)efficiënte onderhouds-, renovatie- en saneringsprojecten die naar volledige tevredenheid van álle betrokken partijen verlopen. Strakke planningen, maximaal rendement en optimale bewonerstevredenheid. Met de lancering van de slimme en interactieve Cobee-app voor Android en iOS is bewonerscommunicatie op maat nu zowel figuurlijk áls letterlijk binnen handbereik.

Laagdrempelige bewonerscommunicatie met een hightech tool
Cobee is een slimme hightech tool waarmee bewoners, aannemers en opdrachtgevers real-time inzicht hebben in de voor hen relevante ontwikkelingen binnen een project. Via pc, tablet en mobiel zijn gedetailleerde dagplanningen per adres, updates en overige projectinformatie altijd binnen handbereik. Met de interactieve Cobee-app is dit nu nog laagdrempeliger toegankelijk. De bewoner geeft zijn of haar voorkeuren aan en profiteert doormiddel van notificaties van gepersonaliseerde updates. Terwijl de opdrachtgever c.q. uitvoerder op zijn beurt profiteert van een even professionele als herkenbare uitstraling, doordat de app volledig in eigen huisstijl wordt vormgegeven. Zo haalt Cobee de angel uit ieder bouw- en onderhoudsproject.

Cobee’s comfort zone
Optimale bewonerscommunicatie begint met je voor te stellen. De aannemer werkt namelijk niet in, om en rond zomaar een woning, maar begeeft zich daar waar mensen zich thuis voelen. In een comfort zone. Het is daarom belangrijk persoonlijk, betrokken en vooral duidelijk te zijn. Met het oog op de uitvoerders is transparantie essentieel voor het vertrouwen enerzijds, terwijl de mogelijkheid om zelf inbreng te hebben in bijvoorbeeld de planning, de betrokkenheid anderzijds versterkt. Heldere, volledige en volledig heldere communicatie over de uit te voeren werkzaamheden inclusief een indicatie van de eventuele overlast moet vanzelfsprekend zijn. Zo komen bewoners nooit voor verrassingen te staan en voelen zij zich op hun gemak gedurende het project in het algemeen, en tijdens de concrete uitvoering van de werkzaamheden in het bijzonder.

Kennismaken en kennis maken
Cobee verzorgt bovenstaand proces met inspraak en feedback van de bewoner zelf. Zo wordt er niet alleen kennisgemaakt, maar op basis van interactie ook kennis gemaakt. Kennis die helpt om het huidige project tijdig bij te sturen en bijdraagt om een volgende nóg efficiënter in te richten en naar hogere tevredenheid uit te voeren. Cobee betekent onderhoud met, en het onderhouden van, een goed contact.

Bekijk ook

Officieel partner van OnderhoudNL

10 november 2023

Update – 2024.1

29 februari 2024