Naar de content

Upgrades – oktober 2023

9 oktober 2023

We hebben mooi nieuws te delen over onze module Opleveren. We hebben hard gewerkt om ervoor te zorgen dat opleveringen vanaf nu van A tot Z kunnen worden beheerd met behulp van onze vernieuwde module! 
 

De update zal vanaf woensdag 11 oktober 2023 online beschikbaar zijn. 

Module opleveren

Dankzij onze laatste update zal je workflow efficiënter en effectiever zijn. Naast de tussentijdse (voor)opleveringen is het nu ook mogelijk om een formulier te koppelen en deze rechtsgeldig te ondertekenen.

> VOOROPLEVERINGEN

Kom je voor de oplevering al punten tegen? Registreer deze snel en eenvoudig op de tekeningen en wijs ze toe aan een verantwoordelijke.
 De verantwoordelijke krijgt hier een melding van en kan het punt via de app, nadat het is verholpen, de status ‘Controleren’ geven. Zodra het punt naar tevredenheid is uitgevoerd, kan de uitvoerder de status wijzigen naar ‘Afgehandeld’.
 Met behulp van de nieuwe filters krijg je een duidelijk overzicht van alle toegevoegde punten. Als je meerdere verantwoordelijken aan een opleverpunt wilt toewijzen, kun je subpunten gebruiken.

> OPLEVERFORMULIEREN

Naast de hierboven genoemde vooropleveringen is het nu ook mogelijk om de eindoplevering uit te voeren met Cobee. Binnen de oplevermodule kun je nu een formulier (proces-verbaal van oplevering) samenstellen.
 Tijdens de eindoplevering haalt Cobee, indien gewenst, automatisch de openstaande punten op uit de vooropleveringen. Daarnaast is het mogelijk om tijdens de oplevering nieuwe punten toe te voegen. Aan het einde van de oplevering kan het formulier rechtsgeldig worden ondertekend, en je kunt het proces-verbaal van oplevering in een rapport per e-mail versturen.
 Je kunt meerdere formulieren per project aanmaken, waardoor het ook mogelijk is om per adres met de bewoner op te leveren.
 Alle tijdens de oplevering geregistreerde punten krijgen een aparte status, zodat duidelijk blijft welke punten bij het opleveringsproces horen.

Module Correspondentie

Voor elk project bieden we nu meerdere briefpapieropties, zodat uw correspondentie perfect bij uw doel past. Versturen van bewonersboekjes kan nu ook in A4-enveloppen.

We bieden een goedkopere zending aan, de brieven zullen dan niet de volgende werkdag op de deurmat liggen. Daarnaast zijn er tracking mogelijkheden voor al uw zendingen, zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw verzonden items.

Support en vragen

Ga je aan de slag met de nieuwe upgrades? Bekijk ook eens de gebruikshandleiding op onze supportpagina.

Contact opnemen

Bekijk ook

Officieel partner van OnderhoudNL

10 november 2023

Update – 2024.2

28 maart 2024