Naar de content

Upgrades – november 2022

3 november 2022

Wij hebben afgelopen periode weer enthousiast gewerkt aan onze nieuwe keuze module en nieuwe upgrades. Ben jij benieuwd wat er is geprogrammeerd?

Hieronder check je ze.

Nieuwe module

> KEUZE MODULE 

Inventariseer digitaal keuze’s en meerwerk met onze nieuwe module keuze!

Heb je een project waarbij bewoners de keuze hebben uit verschillende opties? Of mogen de bewoners tegen betaling meerwerk laten uitvoeren? Met de nieuwe module keuze van Cobee inventariseer je heel eenvoudig deze opties.

Ook vaak druk met papieren formulieren maken en versturen, scannen van ingevulde formulieren, maken en bijhouden van overzichten en achter betalingen aan zitten? Vraag dan snel een demonstratie aan om te zien hoe dit veel efficiënter kan.

>> KEUZE FORMULIER

Met de keuze module van Cobee stel je eenvoudig een keuze- en optieformulier samen. De mogelijke keuzes en opties maak je visueel door het toevoegen van afbeeldingen. Bewoners kunnen op die manier gemakkelijk een keuze maken uit bijvoorbeeld verschillende keukenblokken, wandtegeltjes, deuren of vloeren.

>> KEUZES EN OPTIES MET KOSTEN

Keuzes en opties die extra kosten met zich meebrengen worden automatisch opgesomd of doorberekend doormiddel van zelf in te stellen formules.

>> DIGITAAL EN SCHRIFTELIJK

Het keuze- en optieformulier is in te vullen samen met bewoners, door de bewoner zelf of door de beheerder.
Om een formulier samen met de bewoners in te vullen gebruik je de beheerapp op je telefoon of tablet. Het is ook mogelijk bewoners het formulier zelf in te laten vullen. Je plaatst het keuze- en optieformulier dan met een simpele klik op de bewonerspagina en in de app.

Keuze- en optieformulieren toch liever schriftelijk laten invullen? Dat kan ook. Het schriftelijk ingevulde formulier kan in Cobee worden geupload.

>> ONDERTEKENEN

Na invulling van het formulier en goedkeuring van het besteloverzicht mag het formulier ondertekend worden. Wie er moeten ondertekenen – zowel bewoner als beheerder of alleen bewoner – kan worden ingesteld.

>> BESTELLEN

Zijn de keuzes gemaakt en is er ondertekend? Dan kan het keuze- en optie formulier definitief worden gemaakt. Er verschillende mogelijkheden van bestellen. Betalen met iDEAL, op factuur of per pin behoren tot de mogelijkheden.
Voor betaling via iDEAL maakt Cobee gebruik van de diensten van Mollie.

>> INZICHT INGEVULDE FORMULIEREN

In het beheer van Cobee is in een duidelijk overzicht te zien welke adressen keuze- en optie formulieren al hebben ingevuld en of er een betaling is gedaan.

>> TRANSACTIES

Gedane transacties worden door Cobee berekend en getoond in een overzichtelijke weergave.

Upgrades

> CORRESPONDENTIE

Je kan bij het samenstellen van correspondentie meer dan één pdf toevoegen.

Bij het selecteren van adressen kan je filteren op groepen. De groepen filter kan je onderin de filter omschakelen naar EN/OF. De EN filter staat voor zoeken naar adressen die alle geselecteerde groepen bevatten. De OF filter staat voor zoeken naar adressen die één of meer van de geselecteerde groepen bevatten.

> EXPORTEREN

De manier van exporteren is veranderd. Alle gegevens uit Cobee kunnen worden geëxporteerd door naar de pagina Projecten – Exporteren te gaan. Na het exporteren komen alle bestanden rechtsbovenin bij geel omcirkeld icoon te staan.

Upgrades – november 2022

In het geopende venster zie je alle export opdrachten van jou als gebruiker. Ook zie je hoe ver de export is met downloaden.

Bekijk hier de uitleg:

> LAYOUTS

Alle gegevens die je uit Cobee kan exporteren zijn in een nieuw jasje gestoken.

Support en vragen

Ga je aan de slag met de nieuwe upgrades? Bekijk ook eens de gebruikshandleiding op onze supportpagina. Let op: de reddingsboei is verhuist naar de bovenste balk.

Wil jij graag zien wat de keuze module kan, ben je benieuwd of de keuze module aansluit bij jullie wensen of heb je vragen over de kosten van deze module?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Bekijk ook

Update – 2024.1

29 februari 2024

Officieel partner van OnderhoudNL

10 november 2023