Naar de content

Upgrades – november 2021

23 november 2021

Welke wijzigingen zijn in november 2021 doorgevoerd? Waar zitten de upgrades?

> MEDIA

Afbeeldingen die in een project worden geupload, worden nu geupload met het gegeven dat deze in project A zijn toegevoegd. In de media wordt in een extra kolom weergegeven in welk project de afbeelding is geupload en dus hoogstwaarschijnlijk wordt gebruikt.

> CORRESPONDENTIE

Een brief of bijlage bij de brief verzenden waarvan de gehele brief of bijlage of een gedeelte hiervan door de bewoner aan jullie retour verzonden moet worden? Bij iedere correspondentieregel heb je nu de mogelijkheid om een retourenveloppe mee te zenden. Een retourenveloppe moet een antwoordnummer kennen, anders kan deze niet worden retour verzonden. In het bezit van een antwoordnummer en wil je correspondentie verzenden met mogelijkheid tot retour zenden? Laat het ons weten! Wij maken graag een retourenveloppe in passend design voor jullie aan en stellen deze beschikbaar in jullie bibliotheek.

> ADRESSEN

>> ADRESSENOVERZICHT

In het adressenoverzicht is een kleine aanpassing doorgevoerd wat betreft het tonen van het app gebruik. We geven nu per adres aan of er via de app is ingelogd. In de kolom App verschijnt een groen vinkje. In de kolom Eerst ingelogd wordt het moment van eerste login gelogd. In de kolom Push berichten geven we aan of dat er bij gebruik van de app akkoord is gegeven op het kunnen en mogen versturen van push berichten in de app.

Het komt wel eens voor dat een bewoner of huurder van een adres zijn of haar gebruikersnaam en/of wachtwoord niet meer weet. Een wachtwoord vergeten e-mail kan door de bewoner of huurder zelf worden aangevraagd. Maar wat als de bewoner of huurder hier niet uit komt? Het is vanaf nu mogelijk om vanuit het beheer het wachtwoord van een of meerdere adressen te resetten. De gebruikersnaam met nieuw, gereset wachtwoord kan aan de bewoner of huurder worden doorgegeven.

>> VRIJE VELDEN

Binnen Cobee zijn adressen de basis. Voor toevoegen van een adres zijn enkele adresgegevens nodig. Voor toevoegen van contactpersonen eveneens. Naast adresgegevens en contactpersonen kan er nog meer adres gebonden informatie worden opgeslagen. Denk bijvoorbeeld aan data en tijden voor een afspraak. Of een gemaakte keuze qua kleur voordeur. Deze data willen we op adresniveau opslaan. Maar deze data willen we ook in informatieteksten, planningen, correspondentie etc. delen.
Via Adressen – Vrije velden zijn Vrije velden toe te voegen. Ofwel velden waar we op adresniveau data op kunnen opslaan. Deze Vrije velden vind je terug onder het menu-item Vrije velden als we verder klikken op een adres. Het vrije veld kan hier worden ingevuld.
Heb je voor veel adressen data in te voeren? Dan is het handig om deze data te importeren. Wanneer je een export maakt of een Excel sjabloon download, dan staan in dit Excel sjabloon ook de aangemaakte Vrije velden. Data kan hier worden ingevuld en het bestand kan opnieuw worden geïmporteerd. De vrije velden zijn nu ingevuld met data.
De data van de Vrije velden kan worden gebruikt als placeholder in informatieteksten, planningen en correspondentie.
Benieuwd hoe de Vrije velden aangemaakt en ingevuld kunnen worden? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen graag.

> COMMUNICATIE

Wat hebben we gewijzigd in de modules die vallen onder het menu-item Communicatie?

>> ENQUETES

Ook in openbare projecten kunnen nu enquetes worden uitgezet! Wel zo fijn! Kan er ook aan de omgeving worden gevraagd wat de ervaringen en tevredenheid is omtrent de uitgevoerde werkzaamheden.

>> EIGEN MODULE

Eigen module? Ja, een eigen module! Had jij hier al over gelezen? Het is mogelijk om een eigen module aan te (laten) zetten. Deze eigen module kun je zelf een module naam geven. Bijvoorbeeld Meldingen. Onder deze module kunnen dan bepaalde belangrijke meldingen worden geplaatst.
De eigen module kent dezelfde programmering als de module Informatie. Er kunnen meerdere items worden gedeeld met verschillende adressen. Achter ieder item kan een tekst, afbeelding en/of video worden gedeeld.
Wil jij in een of meerdere projecten ook gebruik maken van de eigen module? Neem contact met ons op en wij zetten de eigen module voor je aan!

> OPNAME

In het opnameformulier kan het formulier element Toelichting worden toegevoegd. Het element Toelichting kan worden voorzien van platte tekst, afbeeldingen en/of video’s. Per formulier element Toelichting kan worden aangegeven of de platte tekst en/of afbeeldingen van dit element ook op het formulier resultaat getoond moet worden.

Eerder kon een sectie alleen worden opgeslagen als alle verplichte velden waren ingevuld. Nu kan een sectie ook worden opgeslagen zonder alle verplichte velden te hebben beantwoord. Een formulier verzenden kan wel alleen als alle secties naar volledigheid en verplichting zijn beantwoord.

> OPLEVERING

Sinds enkele weken staat onze nieuwste module, de oplevermodule live! Met de oplevermodule van Cobee kun je in de app opleverpunten toevoegen. Dit kan op adresniveau, maar dit kan ook voor een gemeenschappelijke of algemene ruimte als zijnde het trappenhuis. Aan het opleverpunt kan een verantwoordelijke worden gekoppeld. Een verantwoordelijke is degene die verantwoordelijk wordt gesteld voor correct opleveren van het aangemaakte opleverpunt. De verantwoordelijke kan het opleverpunt in Cobee markeren als te controleren. Is de controle akkoord bevonden, kan het opleverpunt worden afgehandeld. Zo heb je in een overzicht duidelijk welke opleverpunten zijn aangemaakt en nog openstaan tot uitvoering, welke opleverpunten gecontroleerd kunnen worden en wat is afgehandeld. Wel zo duidelijk!
Benieuwd naar de oplevermodule van Cobee? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij verzorgen vrijblijvend een demonstratie van deze module.

> KEUZE

Nog maar even, en dan komt de nieuwe keuze module live!
Benieuwd? Houd je e-mail in de gaten!


Hulp nodig?

Vragen over de upgrades? Of kom je er niet helemaal uit en/of heb je hulp nodig? Bel of mail ons dan gerust!

Contact opnemen

Bekijk ook

Officieel partner van OnderhoudNL

10 november 2023

Update – 2024.1

29 februari 2024