Naar de content

Upgrades – maart 2021

25 maart 2021

We blijven Cobee verbeteren! Wat hebben we gewijzigd afgelopen maanden en wat is er in maart 2021 live gezet? Waar zitten de upgrades?

> ALGEMEEN
In het projectenoverzicht wordt het totaal aantal open project getoond. Ook wordt de totaalsom van het aantal adressen van deze open projecten weergegeven.

> BIBLIOTHEEK
Bij het bezoeken van het menu-item Informatie in de bibliotheek zie hier direct jullie eigen toegevoegde bibliotheek teksten. Via de button ‘Selecteer Cobee teksten’ kun je een van de door Cobee geschreven informatieteksten dupliceren naar jullie eigen bibliotheek. De Cobee tekst zal als (kopie) in jullie bibliotheek worden geplaatst. Pas de voorgeschreven tekst naar wens aan en gebruik deze in jullie komende projecten! De aangepaste tekst wordt in jullie bibliotheek opgeslagen als eigen tekst.

> PROJECTEN
In het projectenoverzicht wordt per project aangegeven of dat het aangemaakte project een privé of openbaar project is.

Het projectdashboard is aangepast. Belangrijke projectgegevens zijn nu van het dashboard af te lezen. Wel zo fijn! Wat kunnen we op een projectdashboard aflezen?

  • Aantal adressen
  • Aantal contactpersonen
  • Aantal adressen ingelogd
  • Aantal adressen ingelogd via de app
  • Aantal gemaakte afspraken

> PROJECTINSTELLINGEN

>> TRANSACTIELOG
Via het menu-item transactielog kun je nu ook zelf doornemen en/of controleren welke correspondenties met bijbehorende transacties er binnen een project zijn verstuurd.

> ADRESSEN
In het dossier per adres is een kleine aanpassing gedaan.

>> DOSSIER
De gemaakte afspraken via de module Afspraken worden vanaf nu ook opgeslagen in het dossier per adres. Nu is het dossier per adres helemaal compleet! In het dossier per adres vind je de gehele contactgeschiedenis per adres. Het geeft inzicht in wat, wanneer en hoe er met de bewoners is gecommuniceerd, welke documenten er zijn gedeeld, welk notities er zijn opgenomen en welke afspraken er zijn gemaakt.

> CORRESPONDENTIE
Heb je correspondentie verstuurd en bekijk je deze correspondentie, dan kom je op een nieuwe statuspagina terecht. Op deze statuspagina is in te zien welke type(n) correspondentie er is verstuurd naar welke adressen. Middels groene vinkjes en rode kruisjes wordt aangegeven of dat een brief, e-mail of sms ook daadwerkelijk is verstuurd.
Heb je een e-mail verstuurd en geeft Cobee een rood kruisje terug? Dan kan het bijvoorbeeld zijn dat het e-mailadres niet juist is. Cobee kan de e-mail dan niet versturen.

Maak je een brief op? Het voorbeeld van deze brief is nu ook live op te halen in de stap Opmaken. Zo kun je snel checken waar de alinea precies staat op de brief en of de tekst al wel of niet is versprongen naar een volgende pagina.

Een SMS is nu ook in te plannen per adres. Zo kun je een SMS samenstellen en deze per adres op een verschillende datum en/of tijd versturen. Handig als je bewoners bijvoorbeeld een (extra) herinnering wilt versturen over een gemaakte afspraak.

Opgeslagen Losse teksten in de bibliotheek konden we al ophalen in de correspondentie typen Brief en E-mail. Nu zijn opgeslagen Losse teksten ook op te halen in de correspondentie typen SMS en Push.

> COMMUNICATIE
In de communicatiemodule zijn onlangs nog enkele aanpassingen gedaan.

>> ENQUETE
Er staat een nieuwe enquete module live! De enquete module kent verschillende nieuwe vraag typen. Zo is een enquete helemaal naar wens samen te stellen? Gaan jullie vragen stellen door middel van smileys? Of ja/nee of meerkeuze vragen? Ook het kunnen toevoegen van een foto door de bewoners behoort tot de mogelijkheden! Handig ter onderbouwing als een bewoner bijvoorbeeld een opmerking heeft over het uitgevoerde werk.

Heb je een standaard enquete? Of standaard enquete vragen die je tijdens of na afloop van een project aan de bewoners stelt? Sla deze op in de bibliotheek. Wel zo handig! In het project kun je de standaard enquete dan ophalen vanuit de bibliotheek en hoef je deze enkel aan te passen waar nodig en deze open te zetten voor de gewenste adressen. Scheelt een hoop tijd.

De enquete resultaten zijn te exporteren naar een Excel bestand. Wens je resultaten van een enquete te exporteren? Selecteer een enquete, de knop Acties wordt klikbaar en kies hier voor de actie Exporteren.

>> AFSPRAKEN
Van de gemaakte afspraken is nu ook een export bestand te downloaden. Alle gemaakte afspraken worden op chronologische volgorde in een Excel bestand verwerkt. Wens je een overzicht van de gemaakte afspraken te exporteren? Selecteer een afspraak, de knop Acties wordt klikbaar en kies hier voor de actie Exporteren.

> OPNAME
In de opname module hebben we afgelopen maand de volgende upgrades live gezet:

Zo hebben we een formulier element handtekening toegevoegd. Het opname formulier kan nu worden ondertekend!  Het formulier kan meerdere formulier elementen handtekening kennen. na opname of inspectie door zowel de bewoner als jullie worden ondertekend.

Een formulier kan nu nog sneller worden opgemaakt! We kunnen namelijk een gemaakt formulier element dupliceren. En worden er in een volgende sectie/hoofdstuk allemaal dezelfde vragen gesteld? Dupliceer dan de gehele sectie! Gebruik hiervoor de + jes in de menu balk van het formulier element of de sectie.

We gebruiken een nieuwe camera voor het formulier element foto. Bij het maken van een foto kan worden in- en uitgezoomd.

> DRAAGVLAK
Binnenkort live: de Cobee draagvlak module!
Benieuwd? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Hulp nodig?
Komt u er niet helemaal uit en heeft u hulp nodig? Bel of mail ons dan gerust!

Contact opnemen

Bekijk ook

Verhoog de veiligheid en productiviteit met Cobee

26 oktober 2023

Update – 2024.1

29 februari 2024