Naar de content

Upgrades – juni 2022

22 juni 2022

Welke wijzigingen zijn er afgelopen periode doorgevoerd? Waar zitten de upgrades?

> ROLLEN EN RECHTEN

Sinds de laatste update staat er een hele handige optie live.
Bij het tabblad Accounts kan je als beheerder rollen toevoegen en die aan accounts toebedelen. Je kan nu bijvoorbeeld aangeven dat een gebruiker mag bewerken, maar niet verwijderen.

Het blijft wel mogelijk om een gebruiker per project andere rechten te geven dan zijn rol. Let op! Als je in tabblad Accounts de rol opnieuw toebedeeld aan de gebruiker worden alle rechten op alle projecten van de gebruiker weer overschreven.

> AFSPRAKEN

Loop jij ertegenaan dat je buiten de geplande tijden geen afspraak meer kan toevoegen? Sinds onze laatste update is het mogelijk om losse afspraken toe te voegen. Je kan bij stap 4 een ander tijdslot selecteren dan die gepland was.

> EXPORTEREN

Zoals jullie weten kan je alle gegevens die in Cobee staan exporteren. Vanuit het nieuwe tabblad exporteren kan je gemakkelijk en overzichtelijk exporteren.

> NIEUWS

Bij het maken van een nieuwsbericht kan je nu ook aangeven wanneer het nieuwsbericht online mag komen op de bewonerspagina.

> OPLEVERING

Maak jij gebruik van de oplever module?
Je kan nu in de bibliotheek verantwoordelijken toevoegen, zodat je makkelijk bij een nieuw opleverpunt verantwoordelijken kan toevoegen.

> BEHEERDERS APP

Vanuit de beheerders app kan je nu ook direct een bewoner bellen en mailen. Naast de invulvelden staan blauwe knopjes waarmee je kan bellen en mailen.

> OPNAME

Per opname formulier kan je aangeven of het formulier inzichtelijk voor de bewoner mag zijn en of het formulier in het dossier voor de bewoner mag komen.

> AUTOCORRECT

Bij het maken van teksten een handig hulpmiddel!

> PLACEHOLDERS

Bij het gebruik van placeholders is het nu ook mogelijk om de opmaak van de placeholders te veranderen. Je kan de placeholder bijvoorbeeld dik gedrukt maken.

> BRIEVEN

Bij het versturen van brieven via onze postbode kan je nu kiezen voor dubbelzijdig, retourenveloppe, verzenddatum brief. Je krijgt na het verzenden een overzicht van de aantal pagina’s en de print methode.

> MAILING

Bij het versturen van een mailing is het nu mogelijk om de mails te versturen vanuit jullie mailadres. Daardoor krijgen de bewoners de mogelijkheid om te reageren op de mailing.

> BERICHTEN

Je kan naar meerdere adressen tegelijk een bericht sturen.

> GROEPEN

De adressen zijn te filteren op groep via de app en desktop. Voor een nog beter overzicht kan je elke groep een eigen kleur geven.

Hulp nodig?
Vragen over de upgrades? Of kom je er niet helemaal uit en/of heb je hulp nodig? Bel of mail ons dan gerust!

Contact opnemen

Bekijk ook

7 tips: zo schrijf je een doeltreffende bewonersbrief

16 februari 2024

Officieel partner van OnderhoudNL

10 november 2023