Naar de content

Upgrades – december 2022

15 december 2022

Wij hebben afgelopen periode weer enthousiast gewerkt aan onze nieuwe keuze module en nieuwe upgrades. Ben jij benieuwd wat er is geprogrammeerd?

Hieronder check je ze.

Nieuwe ontwikkelingen

> VERTAALFUNCTIE

Het is nu mogelijk om per adres een voorkeurstaal in te stellen. De bewoners kunnen via de app hun voorkeurstaal wijzigen. De app en bewonerspagina worden automatisch vertaald zodra de bewoner inlogt. Menu’s, meldingen en berichten worden in de ingestelde taal getoond. Door jou toegevoegde informatie wordt automatisch vertaald naar de ingestelde taal. Voor alsnog kunnen de volgende talen ingesteld worden: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Turks en Arabisch.

Upgrades

> ADRESSEN

Wil jij bewoners in de omgeving van het project informeren? Dan heb je vanaf nu geen adressenlijst of postcodes meer nodig. Bij het toevoegen van adressen kun je nu ook een gebied tekenen op een kaart. Cobee haalt vervolgens alle adressen binnen dit gebied op. Met 1 druk op de knop voeg je deze adressen toe aan uw project.

Bekijk hier de uitleg: https://www.youtube.com/watch?v=764u8_T1wy8

> CORRESPONDENTIE

Tot op heden werden alle mails verstuurd uit naam van Cobee. Het is nu ook mogelijk om vanuit jouw eigen domeinnaam te mailen. Je kan per project instellen vanuit welk mailadres de mails verstuurd moeten worden. Voorwaarde is dat het mailadres eindigt op jouw domeinnaam (????@uwdomeinnaam.nl). Wil jij ook uit jouw eigen naam mailen? Neem dan contact op met onze supportafdeling. 

Support en vragen

Ga je aan de slag met de nieuwe upgrades? Bekijk ook eens de gebruikshandleiding op onze supportpagina.

Tussen kerst en oud en nieuw zijn wij gesloten. Mochten er in deze periode zaken zijn die niet kunnen wachten dan vragen wij jou een e-mail te sturen naar support@cobee.nl.
 
Namens het hele team van Cobee wensen wij jou alvast hele fijne feestdagen toe! 

Contact opnemen

Bekijk ook

Update – 2024.1

29 februari 2024

Officieel partner van OnderhoudNL

10 november 2023