Naar de content

Upgrades – augustus 2021

25 augustus 2021

Welke wijzigingen zijn in augustus 2021 doorgevoerd? Waar zitten de upgrades?

> BIBLIOTHEEK

Alle items in de bibliotheek worden op alfabetische volgorde gesorteerd.

> ACCOUNTS

Ga je een nieuw account toevoegen? Dan lees je hier informatie over de functie van de verschillende menu-items en de inhoud van de rechten die toegekend kunnen worden aan het toe te voegen account.

Jij pepaalt welke rechten een account mag hebben op de menu-items Projecten, Bibliotheek, Media en Accounts binnen Cobee.

– Bewerken:
Je geeft dit account toegang tot het werken in dit menu-item. Het account kan in dit menu-item Toevoegen, Wijzigingen aanbrengen en Verwijderen.
– Alleen bekijken:
Je geeft het account toegang tot het menu-item, maar de gebruiker kan in dit menu-item niets Toevoegen, Wijzigen of Verwijderen. Alle knoppen in de module zijn disabled.
– Geen toegang:
Je geeft het account geen toegang tot dit menu-item. Het menu-item wordt voor het account niet getoond.

> ADRESSEN

In het adressenoverzicht hebben we een extra kolom toegevoegd. We zien nu in de kolom App dat het adres de app heeft gedownload en daarop is ingelogd.
In de kolom App download is in te zien op welke datum de app is gedownload. Wordt de app veel gedownload na versturen van de eerste brief? Of zijn de meeste downloads bij het plaatsen van een bouwbord in de wijk? Dit kun je hier bekijken en meten.
Daarnaast zien we in de kolom Laatst ingelogd wanneer de bewoner voor het laatste is ingelogd. Dan wel via de app, dan wel via de bewonerspagina.

>> DOSSIER

De chatberichten die je ontvangt en/of verstuurd via de module Berichten worden nu ook opgeslagen in het dossier van het adres.

> AFSPRAKEN

De module Afspraken hebben we onder het menu-item Communicatie vandaan gehaald. De module Afspraken is een los product dat aan jouw licentie toegevoegd kan worden. Ieder ander los product is in Cobee een los menu-item. De module / het product Afspraken nu ook!

> COMMUNICATIE

Wat hebben we gewijzigd in de modules die vallen onder het menu-item Communicatie?

>> NIEUWS

Deel je nieuwsberichten met de bewoner(s)? Achter ieder nieuwsbericht hebben we een > geplaatst. Zo is het voor de bewoners duidelijk(er) dat er op het nieuwsbericht geklikt kan worden voor een uitgebreid nieuwsbericht.

>> ENQUETE

Heb je een of meerdere enquetes voor de bewoner(s) klaargezet? Bewoners zien nu middels grijze en groene vinkjes of dat de enquete nog ingevuld moet worden of dat deze als is ingevuld.

Grijs: Nog een in te vullen en/of te versturen enquete
Groen: Enquete is ingevuld en verstuurd

> OPNAME

Alle elementen die je in een formulier sleept worden automatisch geopend. Zo wordt voorkomen dat een leeg element wordt opgeslagen in het opname formulier.

> DRAAGVLAK

Voeg je bijlage(n) toe aan een draagvlak formulier? De bijlage mag nu een grootte kennen van 16 MB.

> OPLEVERING

Nog maar een paar weken, en dan komt de nieuwe oplever module live!
Benieuwd? Houd je e-mail in de gaten!


Hulp nodig?

Vragen over de upgrades? Of kom je er niet helemaal uit en/of heb je hulp nodig? Bel of mail ons dan gerust!

Contact opnemen

Bekijk ook

7 tips: zo schrijf je een doeltreffende bewonersbrief

16 februari 2024

Update – 2024.2

28 maart 2024