Naar de content

Upgrades – april 2021

20 april 2021

Welke wijzigingen zijn in april 2021 doorgevoerd? Waar zitten de upgrades?

> PROJECTEN
De openbare projecten hebben we geoptimaliseerd. Maak je een nieuw project aan en kies je voor het type project Openbaar? Dan staan de modules die niet te gebruiken zijn voor een openbaar project automatisch uit. Deze modules zijn ook niet aan te zetten.

> CORRESPONDENTIE
Enkele maanden geleden hebben we het mogelijk gemaakt om een bijlage toe te voegen aan een brief. Na testen blijkt iedereen dit op de juiste manier te gebruiken. We hebben het kunnen toevoegen van een bijlage dus uitgebreid.
Het is vanaf nu ook mogelijk om een bijlage bij een e-mail te kunnen voegen. Een bijlage bij een e-mail mag alleen een PDF bestand zijn. En het PDF bestand mag niet groter zijn dan 8 mb.

Op de statuspagina hebben we de knop download brieven weer teruggezet. Ook na het verzenden van brieven zijn de brieven te downloaden en in te zien.

> COMMUNICATIE
In de communicatiemodule zijn onlangs nog enkele aanpassingen gedaan.

>> AFSPRAKEN
Ook als beheerder zijnde heb je de nu de mogelijkheid om afspraken te annuleren. In stap 4 van de module Afspraken vind je nu naast de groene knop Kies datum/tijd nu ook een rode knop Annuleren. Jij als beheerder kan een afspraak annuleren. De geplande datum en tijd van de afspraak komt vrij in het cluster, zodat andere adressen de afspraak naar deze datum en tijd kunnen wijzigen.

>> ENQUETE
De kleurenvolgorde van de smileys is aangepast. De kleuren volgorde is nu groenoranjerood.

> OPNAME
Bij een contactpersoon kunnen we nu ook het veld omschrijving invullen. De contactgegevens van een familielid kunnen dan ook direct in Cobee worden opgeslagen als contactgegevens van familie.

> DRAAGVLAK
Nog maar een paar dagen, en dan komt de nieuwe draagvlak module live!
Benieuwd? Houd je e-mail in de gaten!

Hulp nodig?
Komt u er niet helemaal uit en heeft u hulp nodig? Bel of mail ons dan gerust!

Contact opnemen

Bekijk ook

Meertalige communicatie: chatmodule van Cobee in verschillende talen

Meertalige communicatie: chatmodule van Cobee in verschillende talen

12 juli 2024

7 tips: zo schrijf je een doeltreffende bewonersbrief

16 februari 2024