Naar de content

Update – 2024.2

28 maart 2024

Afgelopen maand hebben we weer een aantal ontwikkelingen gemaakt waarover we je graag op de hoogte brengen.

Vanaf nu beschikbaar: Update 2024.2

Zoektfunctie in projecten -> NIEUW <-

Er is een zoekfunctie toegevoegd aan de projecten, waardoor er nu breed gezocht kan worden, bijvoorbeeld op postcode, telefoonnummer of naam. Dit is enorm handig, bijvoorbeeld wanneer een bewoner belt en je niet direct weet in welk project de bewoner zich bevindt.

Verstuurde post annuleren

Vanuit Cobee stel je snel en makkelijk brieven samen om te versturen. Ook het versturen daarvan via de post is met een simpele klik te regelen. Soms kom je erachter dat er toch nog een foutje in de brieven zit of de adressen niet compleet zijn. Dan moet het drukwerk en de zending geannuleerd worden. Tot dusver was contact met onze support nodig, maar vanaf nu vind je de functie voor het annuleren van de zending in het systeem. Dit is mogelijk tot het moment dat het drukwerk daadwerkelijk in gang is gezet.

Afspraakbevestiging in dossier

Binnen Cobee wordt steeds meer automatisch gearchiveerd in het dossier. Zo bouw je per project een naslagwerk op voor je eigen administratie en verantwoording naar de klant. Vanaf nu zijn daarin ook de gewijzigde en bevestigde afspraken te vinden voor beheerders en gebruikers. Dit is naast de inzet van mail en/of SMS een extra bevestiging.

Breedhoeklens gebruiken in de app

Gebruik je binnen Cobee een functie waarbij foto’s gemaakt worden en heeft je smartphone of tablet een breedhoeklens? Dan is vanaf nu binnen de app een optie toegevoegd om deze breedhoeklens ook in te zetten voor bijvoorbeeld het maken van foto’s tijdens een opname of schouw.

Foto’s los te exporteren

Na het invoeren van een formulier zijn de resultaten te exporteren in een overzichtelijke rapportage. Dit is één PDF-bestand. Vanaf nu is binnen Cobee ook te kiezen om de foto’s los te downloaden in een mapje.

Leesbaarheid ingevulde formulieren

Bij gebruik van een formulier laat Cobee een samenvatting zien. Een eindrapport van de resultaten die volgen uit het ingevulde formulier. Vanuit gebruikersgemak is een optimalisatie doorgevoerd voor de leesbaarheid. De omvang van de resultaten maakt de samenvatting soms wat klein in lettertype, en daarom is het vanaf nu mogelijk om in te zoomen.

Bevestiging ingevuld formulier

Wanneer je in projecten werkt met formulieren, is vanaf nu ook te kiezen om per mail een bevestiging te krijgen wanneer een formulier ingevuld is. Zo heb je naast het bekijken van Cobee ook via het ingevoerde mailadres inzicht of de formulieren gebruikt worden.

Update - 2024.2

We zijn er voor jou!

Heb je vragen over de update, wil je graag eens meedenken over ontwikkelingen of interesse in een uitbreiding op je huidige pakket?

Neem contact op met ons team en we helpen je graag verder.

Bekijk ook

Update – 2024.1

29 februari 2024

Verhoog de veiligheid en productiviteit met Cobee

26 oktober 2023