Naar de content

Update – 2024.1

29 februari 2024

Voor een nog betere ervaring in Cobee werken we continu aan verbeteringen. In deze nieuwsbrief nemen we je graag mee door de verbeteringen die in de volgende update zijn doorgevoerd.

De update zal vanaf maandag 19 februari 2024 online beschikbaar zijn. 

Berichten

Verbetering van de weergave van het overzicht. Er is gewerkt aan een duidelijker beeld van de berichten, waardoor je bijvoorbeeld makkelijker kunt zien wanneer berichten verstuurd zijn.

Formulieren

Tijdens het invullen van een formulier blijft continu zichtbaar voor welk adres je aan het werk bent. Dit voorkomt dat je per ongeluk een formulier invult voor het verkeerde adres.

Gebruik van QR-code

Een brief kan worden samengesteld met zogenaamde “placeholders”. Er is een extra placeholder toegevoegd die het mogelijk maakt om een QR-code te verwerken die linkt naar het downloaden van de app in de App- of Play Store.

Algemene lay-out

Het zijn soms de kleine elementen in een design die onze gebruikers een nog betere ervaring met de software bieden. Een kleur, een knop of een positie in de lay-out. Ons testpanel heeft optimalisaties in de lay-out doorgevoerd om het gebruikersgemak te optimaliseren. Hierdoor zijn lichte veranderingen te zien in update 2024.1.

Meldingen

Er zijn meldingen toegevoegd om gebruikers op de hoogte te brengen van een slechte internetverbinding of het gebruik van een verouderde versie van de app.

Bestandsnamen

Bij het exporteren van formulieren of het inzien van een projectdossier is gewerkt aan duidelijkere benamingen van de bestanden. Zo wordt het nog makkelijker om documenten te zoeken en te herkennen.

Update - 2024.1

We zijn er voor jou!

Heb je vragen over de update, wil je graag eens meedenken over ontwikkelingen of interesse in een uitbreiding op je huidige pakket?

Neem contact op met ons team en we helpen je graag verder.

Bekijk ook

Update – 2024.2

28 maart 2024

Verhoog de veiligheid en productiviteit met Cobee

26 oktober 2023