Naar de content

Officieel partner van OnderhoudNL

10 november 2023

Nieuwe OnderhoudNL-partner Cobee heeft dé digitale oplossing voor ieder project

Cobee is sinds vandaag OnderhoudNL-partner. Cobee biedt diverse oplossingen op het gebied van (bewoners)communicatie en begeleiding voor projecten van verschillende groottes en complexiteit. De specialiteit van Cobee is het leveren van een gepersonaliseerde bedrijfsapp als krachtig communicatiekanaal met bewoners en als toolbox voor beheerders.

Impact op bewoners

Vastgoedverbeteringsprojecten hebben niet alleen impact op gebouwen, maar ook op de levens van bewoners. Daarom is bewonerscommunicatie cruciaal en groeit het als prioriteit voor opdrachtgevers. De medewerking en betrokkenheid van bewoners zijn van essentieel belang voor het succes van deze projecten. Als uitvoerende partij staat u voor uitdagingen, zoals het veilig verwerken van bewonersgegevens, het tijdig informeren over planningen en projectontwikkelingen en het vastleggen van gemaakte afspraken.

Digitale oplossingen 

De nieuwe OnderhoudNL-partner Cobee biedt diverse oplossingen voor projecten van verschillende groottes en complexiteit. De specialiteit van Cobee is het leveren van de app als krachtig communicatiekanaal met bewoners en als toolbox voor beheerders. Voor kortlopende onderhoudsprojecten automatiseert Cobee de planning van bewonersafspraken en het versturen van bewonersbrieven. Voor intensievere projecten zoals verduurzamingsprojecten, biedt Cobee voor ieder proces een digitale oplossing:

  • Dossier per adres
  • Correspondentie
  • Bewonersportaal
  • Bewonersafspraken plannen
  • Draagvlakmeeting
  • Woningopnames
  • Keuzetraject
  • Opleveren

Voor wie is Cobee? 

De gebruikers van Cobee variëren van de grootste bouwbedrijven en onderhoudspartijen tot schildersbedrijven, installateurs, kozijnen- en glaszetters. Sommige gebruikers voeren enkel onderhoudswerkzaamheden uit waarbij ze bewoners informeren, terwijl anderen zich richten op verduurzamingsproject waarbij ze Cobee volledig inzetten. Zo is het mogelijk om een gepersonaliseerde app te lanceren waarop bewoners kunnen inloggen.

Gratis training voor OnderhoudNL-leden 

Voor leden van OnderhoudNL heeft Cobee een unieke aanbieding. U kunt kosteloos met de basistraining starten, waardoor Cobee toegankelijk wordt voor iedere partij. Met Cobee als partner kunt u vol vertrouwen de diverse uitdagingen aangaan en voldoen aan de verwachtingen van zowel bewoners als opdrachtgevers. Bekijk de Cobee partnetpagina: https://www.onderhoudnl.nl/partner/cobee

Bekijk ook

Officieel partner van OnderhoudNL

10 november 2023

Verhoog de veiligheid en productiviteit met Cobee

26 oktober 2023