Naar de content

NIEUW: oplevermodule

7 december 2021

Uitgevoerde werkzaamheden opleveren? Het kan nu met de nieuwe oplevermodule van Cobee. Leg tussentijds of bij de eindoplevering opleverpunten vast in de app, koppel deze aan verantwoordelijke medewerkers en/of partners en blijf altijd op de hoogte van openstaande en afgeronde opleverpunten via het overzicht.

De nieuwe oplevermodule van Cobee kunt u aan uw huidige licentie toevoegen. Heeft u nog geen licentie bij Cobee? U kunt de oplevermodule ook los aanschaffen.

 

DIGITAAL OPLEVEREN

Digitaal opleveren met Cobee verloopt geheel via de app. In de app kunt u opleverpunten aanmaken, toewijzen aan een verantwoordelijke en een einddatum opgeven waarop het opleverpunt uiterlijk verholpen moet zijn. Het opleverpunt kunt u “pinnen” op een tekening, voorzien van een foto en eventuele opmerkingen. De betreffende verantwoordelijke en vooraf ingestelde overige personen ontvangen de openstaande opleverpunten in een overzichtelijke e-mail. De verantwoordelijke kan het opleverpunt gereed melden (ter controle klaar zetten) en eventueel voorzien van een foto en/of opmerkingen.

 

> OPLEVERINGEN AANMAKEN

Via de beheeromgeving op uw desktop maakt u snel en eenvoudig opleveringen aan. U selecteert een tekening, zet vinkjes bij de betreffende adressen of locaties, zoals het dak of een trappenhuis, en Cobee maakt alle opleveringen automatisch voor u aan.

Staat er een oplevering klaar of is een adres of algemene ruimte toe aan de oplevering? Dan kan de oplevering in de app worden geopend. U kunt nieuwe opleveringen ook via de app aanmaken.

> OPLEVERPUNTEN

Aan een oplevering kunnen opleverpunten worden toegevoegd. Een opleverpunt kent een onderwerp, eventuele omschrijving en kan worden onderbouwd met één of meerdere foto’s. Aan een opleverpunt kunnen onderstaande statussen worden meegegeven:

  • Openstaand: nieuw, openstaand opleverpunt;
  • Ter controle: opleverpunt is door de verantwoordelijke hersteld en staat klaar voor controle;
  • Afgehandeld: opleverpunt is afgehandeld;
  • Gearchiveerd: het opleverpunt komt dan niet meer in het gebruikelijke overzicht voor.

> TIJDLIJN

In de beheeromgeving van Cobee is een tijdlijn te zien waarop alle activiteiten, die betrekking hebben op het opleverpunt, af te lezen zijn.

 

Digitaal opleveren werkt sneller en efficiënter, bespaart tijd en papier en zorgt vooral voor een hogere klanttevredenheid doordat u uw werk sneller en met minder opleverpunten kunt opleveren.

Wilt u meer weten over de oplevermodule van Cobee? Of de oplevermodule 30 dagen gratis proberen? Neem dan contact met ons op via 085 303 81 68 of info@cobee.nl.

 

Contact opnemen

Bekijk ook

Update – 2024.1

29 februari 2024

Verhoog de veiligheid en productiviteit met Cobee

26 oktober 2023