Naar de content

NIEUW: Draagvlak module

29 april 2021

Draagvlak voor het renovatieproject kan behaald worden door bewoners mee te nemen in het project en bewoners echt beter te laten wonen. Enthousiasmeer bewoners en laat zien dat een verandering ook een verbetering kan zijn. Gebruik voor de draagvlakmeting de nieuwe module van Cobee: de draagvlak module.

De draagvlak module van Cobee is een nieuw product en kan naast de nu huidige producten en modules aan jouw licentie worden toegevoegd.

 

DIGITAAL DRAAGVLAK BEHALEN

> DRAAGVLAK FORMULIER
In Cobee maak je één of meerdere draagvlak formulieren op. Het formulier wordt per post en/of e-mail naar geselecteerde adressen en bewoners verstuurd. Ieder adres kan maar aan één formulier worden gekoppeld.
Verstuur je het formulier per post via Cobee? Er wordt een retourenveloppe meegestuurd. Uiteraard in jullie eigen huisstijl.

> SCHRIFTELIJK EN DIGITAAL
Invullen en ondertekenen van het formulier kan zowel schriftelijk als digitaal.
Wordt het formulier per post ondertekend, dan kan deze door de bewoner retour worden gestuurd in de bijgeleverde retourenveloppe. Cobee scant het retour gekomen formulier in en koppelt deze aan het adres. Handig! Scheelt veel scanwerk. Het is aan jou om in Cobee het formulier te beoordelen en een status te geven.

> ONDERTEKENEN
Wordt een formulier digitaal ingevuld en ondertekend, dan wordt deze door de bewoner rechtsgeldig ondertekend. Cobee maakt hiervoor gebruik van de diensten van Stiply – digitaal ondertekenen.

> VERIFICATIE
Het ondertekenproces kan worden geverifieerd met een code per SMS.

> INZICHT ONDERTEKENDE FORMULIEREN
In het beheer van Cobee is in een duidelijk overzicht te zien welke adressen het formulier al hebben ondertekend, welke adressen akkoord zijn met het renovatievoorstel en hoeveel % draagvlak er is behaald.

> HERINNERING OF OPNIEUW VERSTUREN
Er kan een automatische herinnering worden ingesteld. Indien er op een bepaalde datum nog geen ingevuld en ondertekend formulier retour gekomen, verstuurt Cobee automatisch een herinnering. Er kunnen ook handmatig herinneringen worden verstuurd. Met een druk op de knop kan een formulier gemakkelijk opnieuw naar de bewoners worden verstuurd.

> BEHAALD DRAAGVLAK
Het % behaalde draagvlak wordt door Cobee automatisch berekend en getoond in het beheer. Het % behaalde draagvlak kan ook worden gedeeld met bewoners. Bewoners kunnen op de bewonerspagina en in de app inzien hoeveel % draagvlak er al is behaald. Dit kan voor bewoners de drempel verlagen om ook akkoord te gaan met het renovatievoorstel.

 

Onze vaste gebruikers van Cobee kunnen de draagvlak module 30 dagen gratis proberen!

 

Ook benieuwd naar de draagvlak module? Of heb je vragen over het gebruik van de draagvlak module, de kosten van deze module of Cobee in het algemeen?
Neem contact met ons op via 085 303 81 68 of info@cobee.nl!

 

Contact opnemen

Bekijk ook

Officieel partner van OnderhoudNL

10 november 2023

7 tips: zo schrijf je een doeltreffende bewonersbrief

16 februari 2024