Naar de content

Dé All-in Software voor een Optimale Projectuitvoering

15 juni 2023

Cobee is een softwaretool die is ontwikkeld om goede communicatie en samenwerking mogelijk te maken tijdens bouwprojecten in bewoonde staat. Wat begon als een app voor bewonerscommunicatie, waaronder voor het versturen van bewonersbrieven en het plannen van afspraken, is uitgegroeid tot dé softwareoplossing voor het gehele bouwproces. Met modules voor woningopnames, bewonerskeuzes, opleveringen en meer, stelt Cobee uitvoerende partijen in staat om:

  • Bouwprocessen te versnellen en tijd te besparen
  • Automatiseren van meterkastlijsten en formulierrapporten
  • Keuzetraject uitzetten, inclusief betalingen regelen

Efficiënt opleveringen uitvoeren:

Eén van de krachtige functies van Cobee is de mogelijkheid om het volledige opleveringsproces gestructureerd en papierloos uit te voeren, waardoor er nooit meer iets over het hoofd wordt gezien.

Met behulp van de zogeheten ‘Oplever’-module kunnen gebruikers:

  • Eenvoudig opleverpunten aanmaken, controleren en afronden
  • Onbeperkt samenwerken met projectpartners
  • Het volledige proces van vooroplevering tot eindoplevering stroomlijnen

Of het nu gaat om een vooroplevering of de uiteindelijke oplevering: Cobee biedt de functionaliteit om het proces beter te beheren.

Digitaal woningopnames uitvoeren

Cobee biedt ook de mogelijkheid om digitale woningopnames uit te voeren voor verschillende soortenprojecten. Woningopnames, voorinspecties en bijzonderheden kunnen digitaal worden vastgelegd en centraal worden gewaarborgd.

Dit bespaart aanzienlijk veel tijd en minimaliseert fouten. Ook sociale inventarisaties (‘keukentafelgesprekken’) worden net zo makkelijk op een veilige manier vastgelegd. Door unieke functies en mogelijkheden om rapport direct in een geheel of selectief te delen

Dé All-in Software voor een Optimale Projectuitvoering

Gebruiksvriendelijkheid en Samenwerking:

De software van Cobee is ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid voor alle projectpartners. Dat varieert van bewoners tot beheerders. Taken, verantwoordelijkheden en opleverpunten kunnen eenvoudig digitaal worden ingezien op alle apparaten, waardoor iedereen duidelijk weet wat er moet gebeuren om het project succesvol te maken.

Cobee maakt digitaal opleveren gemakkelijk voor alle partners in de bouw.

Dé All-in Software voor een Optimale Projectuitvoering

Keuzetraject volledig digitaal

De ‘Keuze’-module is ontworpen om keuze- en optielijsten te digitaliseren. Bewoners kunnen nu zelf door de beschikbare opties bladeren in de web- of appomgeving. Het selecteren van verschillende wandtegeltjes, deuren of vloeren, bijvoorbeeld.

Eventueel meerwerk kan zelfstandig worden verrekend via iDEAL of via pin door de beheerder op locatie. In de status ‘overig’ houd je als beheerder grip op de betalingen en het volledige traject. Zo voorkom je onnodige misverstanden en scheelt het je administratie.

Dé All-in Software voor een Optimale Projectuitvoering

Monitoring en Optimalisatie:

Cobee houdt de projectactiviteiten bij op adresniveau maar ook van alle betrokken partijen, waardoor het project tijdig kan worden bijgestuurd en geëvalueerd. Geef opdrachtgevers verschillende inzichten tijdens of na afronding van het project.

Dankzij duidelijke statistieken kunnen processen worden geoptimaliseerd voor toekomstige projecten. Dit stelt projectmanagers in staat om continu verbeteringen door te voeren en de efficiëntie van het bouwproject te vergroten.

Voordelen van Cobee:

  • Grip op kwaliteit gedurende de projectuitvoering
  • Alle tools in huis voor optimale projectbegeleiding
  • Data veilig verzamelen, verwerken en waarborgen

Met Cobee hebben bouwprojectpartners een krachtig instrument in handen om het gehele bouwproces digitaal vast te leggen en beter te beheren. Door het combineren van functies zoals bewonerscommunicatie, opleveringsprocessen, woningopnames en samenwerkingstools, biedt Cobee een alles-in-één softwareoplossing die de productiviteit verhoogt, miscommunicatie minimaliseert en de algehele projectprestaties verbetert.

“Data really powers everything that we do.” — Jeff Weiner

Bekijk ook

Verhoog de veiligheid en productiviteit met Cobee

26 oktober 2023

Update – 2024.2

28 maart 2024