Naar de content

Aangescherpt: de planningsmodule

19 augustus 2020

Ondanks dat we ons best hebben gedaan om de planningsmodule zo simpel mogelijk te houden, blijft dit een lastige module. Het kost tijd en precisie om de planning op de juiste manier in Cobee te zetten. Met toepassing van nieuwe programmering hopen we het proces in de planningsmodule te hebben versimpeld.

De planning wordt nog steeds samengesteld door een of meerdere dagplanningen. In de dagplanning geeft u aan welke werkzaamheden er uitgevoerd gaan worden door deze toe te voegen in een voorbeeld balkenplanning. In de balkenplanning bepaalt u in welke volgorde en met welke duur de werkzaamheden worden uitgevoerd.
Vinden er gedurende de uitvoer van het project verschillende werkzaamheden plaats allen uitgevoerd door verschillende externe partijen of verschillen de werkzaamheden per woning? Je kunt meerdere dagplanningen aanmaken.
Bepaal voor welke adressen de dagplanning(en) geldt en Cobee genereert snel en eenvoudig een balkenplanning voor al de geselecteerde adressen. Heb je verschillende dagplanningen. Cobee combineert de dagplanningen per adres.Vinden er aanpassingen plaats in de planning dat geldt voor alle adressen? Pas dit gemakkelijk aan in de dagplanning en sla op. Cobee genereert snel de aangepaste planning. Vindt er op adresniveau een aanpassing plaats? Verschuif dan in de balkenplanning op adresniveau.

De bewoner ziet in de app enkel het gedeelte van de planning gekoppeld aan zijn of haar adres. De bewoner ziet exact welke werkzaamheden er per dag worden uitgevoerd. Handig! Want de bewoner kan hierop anticiperen.

Liever een afbeelding tonen in plaats van een specifieke planning per adres? Dat kan natuurlijk ook!

Ben je een planning aan het opmaken, maar kom je er toch niet helemaal uit? Neem contact met ons op via info@cobee.nl of bel met 085 303 81 68. Of bekijk de video met uitleg over de planningsmodule.

Bekijk ook

7 tips: zo schrijf je een doeltreffende bewonersbrief

16 februari 2024

Update – 2024.2

28 maart 2024