Ervaar het gemak van

Onze modules

Als opdrachtgever of aannemer wilt u dat een project (kosten)efficiënt, volgens planning en naar tevredenheid van alle betrokken partijen verloopt. Optimale communicatie tussen opdrachtgever, aannemer en bewoner zijn hiervoor cruciaal. Bekijk hier een greep uit de voordelen die de modules van Cobee u te bieden heeft op het gebied van projectbeheer en bewonerscommunicatie.

Adressen

Importeer adressen vanuit Excel en groepeer in blokken of verdiepingen. Gebruik dit in verschillende modules.

Gevulde database

Met Cobee beschikt u over een uitgebreide database met informatieteksten. Als gebruiker kunt u deze database zelf aanvullen waardoor het toevoegen van informatieteksten steeds sneller verloopt.

Communicatiedossier per adres

Hier vindt u de contactgeschiedenis per adres. Het geeft inzicht in wat, wanneer en hoe u met deze bewoners gecommuniceerd heeft én welke afspraken er zijn gemaakt.

Werkvolgorde

Laat bewoners snel en simpel via de automatisch ingeladen kaart de routing van het project bekijken.

Planning

U als gebruiker zet snel en eenvoudig een balkenplanning in Cobee die vertaald wordt naar een dagplanning per adres. De bewoner ziet vervolgens exact welke werkzaamheden er per dag worden uitgevoerd.

Contacpersonen

Door contactpersonen aan uw project toe te voegen weten bewoners precies met wie ze te maken hebben en bij wie ze moeten zijn voor vragen en afspraken.

Partners

U kunt partners, zoals bijvoorbeeld onderaannemers, toevoegen aan een project zodat de bewoner weet wie zij kunnen verwachten en wie er bij het projectteam hoort. Dit creëert een veilig gevoel voor de bewoner.

Enquête

Met Cobee peilt u tussentijds heel eenvoudig de tevredenheid van de bewoners. Zo kunt u, indien nodig, het project tijdig bijsturen.

Nieuws

Heeft u nieuws te melden? Plaats het nieuwsbericht op de bewonerspagina en/of verstuur het nieuwsbericht per post of mail. Gebruikt u de app? Dan ontvangen bewoners een push-bericht.

Correspondentie

Via de “Correspondentie” module verstuurt u met 1 druk op de knop brieven (ook per mail), mails, SMS- en push-berichten. Alle correspondentie wordt verzameld in een dossier per adres.

Afspraken

Via de afspraken module kunt u gemakkelijk afspraken plannen met bewoners. Doordat bewoners zelf een dag en tijd kunnen kiezen verhoogt u de klanttevredenheid.

Documenten

Per adres kunnen documenten toegevoegd worden die aansluiten bij de werkzaamheden. De bewoner heeft ook toegang tot deze documenten.

Verder inzoomen op Cobee

Meer informatie

Behoefte aan meer informatie over bewonerscommunicatie in het algemeen of Cobee in het bijzonder? Neem dan contact op via info@cobee.nl, bel met 085 303 81 68 of vraag direct een vrijblijvende demonstratie aan.

Vraag demo aan