Uw infraprojecten efficiënt en naar optimale tevredenheid van alle betrokkenen uitvoeren.

Uw infraprojecten efficiënt en naar optimale tevredenheid van alle betrokkenen uitvoeren.

Volledig heldere omgevingscommunicatie

Omdat projecten in de infra en civiele techniek vaak in, om en rond de comfortzone van bewoners uitgevoerd worden is heldere, volledige en volledig heldere communicatie over de werkzaamheden een must. Cobee geeft antwoord op die gepersonaliseerde informatiebehoefte van bewoners en eindgebruikers in de hele omgeving.

Cobee geeft antwoord

Veel gestelde vragen van bewoners

Dé communicatietool bij saneren en gebiedsontwikkeling

De voordelen

Met Cobee hebben alle betrokkenen eenvoudig, real-time en op maat inzicht in de planning en voor hen relevante ontwikkelingen binnen saneringsprojecten en gebiedsontwikkeling, en profiteert u van:

  • Gepersonaliseerde app in uw eigen huisstijl
  • Via de app, sms, e-mail en/of brief communiceren
  • Professionele, eenduidige en herkenbare uitstraling
  • Efficiëntere projecten met meer rendement
  • Hogere klant- en bewonerstevredenheid
Bekijk alle voordelen

Inzoomen op alle mogelijkheden

Maak kennis met de interactieve afsprakenmodule

Bewoners kunnen via de afsprakenmodule hun voorkeuren aangeven voor bijvoorbeeld schouwingen, het aansluiten van dienstleidingen en vervangen van de meters. Doordat dit proces met inspraak en feedback van deze eindgebruiker verloopt wordt er op basis van interactie kennis gemaakt. Kennis die helpt om lopende projecten tijdig bij te sturen en bijdraagt om een volgend project nóg efficiënter in te richten en naar hogere bewonerstevredenheid uit te voeren. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden, voordelen, ins & outs? Vraag een geheel vrijblijvende demo aan!

Gratis demo aanvragen

Verder inzoomen op Cobee

Meer informatie

Behoefte aan meer informatie over bewonerscommunicatie in het algemeen of Cobee in het bijzonder? Neem dan contact op via info@cobee.nl, bel met 085 303 81 68 of vraag direct een vrijblijvende demonstratie aan.

Vraag demo aan